Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Flipboard 2.0 voor iOS maakt persoonlijk magazine mogelijk

Geschreven door
Geplaatst op28 maart 2013, 10:33 CategorieApplicaties

Als je al je social media feeds, RSS-feeds, YouTube kanalen en andere diensten in een mooi overzicht bij wilt houden dan biedt de Flipboard applicatie de uitkomst. Hiermee kun je alle diensten in een overzichtelijke en aantrekkelijke tijdschrift vormgeving weergeven. Flipboard voor iOS heeft deze week een update gekregen waardoor het mogelijk is je eigen persoonlijke magazine aan te maken.

Flipboard 2.0

Flipboard 2.0 voor iOS maakt het mogelijk om content van verschillende bronnen, bijvoorbeeld foto’s van Flickr, video’s van YouTube en artikelen van RSS-feeds, zelf samen te stellen en te plaatsen in een eigen magazine. Het persoonlijke magazine, dat bijvoorbeeld ‘mijn droomhuis’ als onderwerp heeft, kan vervolgens ook beschikbaar gesteld worden voor anderen of puur privé worden gebruikt.

Naast deze nieuwe functie is de navigatie in de applicatie verbeterd. Zo kun je direct vanuit een magazine naar interessante artikelen en andere interessante tijdschriften navigeren, en is er een completer en gebruiksvriendelijker overzicht met al je abonnementen en suggesties. Ook zijn de social media beter geïntegreerd waardoor je eenvoudig eigen magazines kunt delen en reacties van anderen op jouw magazines kunt ontvangen.

Downloaden

Momenteel is Flipboard 2.0 alleen beschikbaar voor iOS apparaten als de iPad. Deze app kan gratis gedownload worden uit de App Store. De update voor Android laat nog even op zich wachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.