Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Foldify app voor iPad krijgt update met kleurplaten

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2013, 10:50 CategorieApplicaties

We hebben het afgelopen jaar heel wat leuke apps voorbij zien komen en een aantal daarvan ook getest. Eén van de apps waar we het meeste plezier uit haalden was Foldify. Met deze app is het namelijk mogelijk om je eigen ‘3D modellen’ te creëren, in te kleuren, aan te passen en vervolgens te printen, te knippen en te plakken.

Foldify voor de iPad

In onze uitgebreide video review kun je zien hoe de app precies werkt en waarom het zo leuk en verslavend is, maar Foldify heeft deze week een update gekregen waarmee het ook voor de minder creatieven een stuk eenvoudiger wordt. Tot vandaag moest namelijk zelf figuren of objecten tekenen en vervolgens inkleuren, of je kon objecten en figuren die door andere zijn gemaakt printen en in elkaar zetten. Sinds vandaag is ook de optie Coloring Book’ beschikbaar. Hier vindt je reeds ontworpen figuren en objecten, maar deze moeten nog wel van een kleurtje voorzien worden. Verder brengt de update voor Foldify een aantal bugfixes en snelheidsverbeteringen.

Foldify

Downloaden

Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat hoewel de applicatie 2,69 euro kost het de moeite waard is eens te proberen. Zeker wanneer je kinderen hebt kun je er een hoop plezier aan beleven. De app kan gedownload worden in de Apple App Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.