Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Note 8.0 en 10.1 krijgen update naar Android 5.0 Key Lime Pie’

Geschreven door
Geplaatst op18 maart 2013, 12:04 CategorieAndroid

De volgende versie van Android, welke gaat onder de naam Key Lime Pie en mogelijk versienummer 5.0 krijgt, is nog niet aangekondigd maar toch verschijnen er al berichten over welke tablets de update kunnen verwachten. Hoewel Samsung meestal één van de laatste fabrikanten is die een update uitrolt is vandaag informatie opgedoken welke Galaxy modellen de update naar Android 5.0 krijgen.

Android 5.0 update Galaxy tablets

Volgens de bronnen van Sammobile krijgen zoals het er nu uitziet alleen de Galaxy Note 8.0 en de Galaxy Note 10.1 tablets een update naar de nog aan te kondigen Android versie. De Galaxy Note 10.1 is al een paar maanden in Nederland te koop, terwijl de Galaxy Note 8.0 deze maand in Nederland moet verschijnen. Daarnaast zou ook de Galaxy Note II phablet een update naar Android 5.0 Key Lime Pie kunnen verwachten.

Dezelfde bronnen weten te melden dat deze lijst echter nog niet vaststaat en er dus nog het een en ander kan veranderen. Daarbij is de verwachting dat de update nogal groot is waardoor het even zal duren voordat deze na de aankondiging van Google de genoemde tablets zal bereiken. Dat is echter geen grote verrassing aangezien Samsung tot op heden heeft laten zien ruim de tijd te nemen voor een update. Onlangs werden onder meer Galaxy Note 10.1, de eerste generatie Galaxy Note en de Galaxy Tab 2 (7.0) voorzien van Android 4.1 Jelly Bean.

Android 5.0 Key Lime Pie

De verwachting is dat Google Android 5.0 Kie Lime Pie tijdens de Google I/O conferentie in mei officieel lanceert. Over de nieuwe features en functies van de nieuwste Android versie is nog niks bekend.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 10.1
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. ajvbecon
    18 maart, 2013 om 21:06

    Ik hoop dat deze update later ook weer voor de eerste generatie note bischikbaar zal zijn. :D

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.