Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 7 8GB verschijnt in Nederland voor 189 euro

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2013, 11:45 CategorieActies

De Google Nexus 7 is alweer een aantal maanden te koop in Nederland en blijkt ook hier een aardig succes te zijn. De 32GB versie is bij veel winkels te koop voor 249 euro, wat voor een tablet met dergelijke prestaties en features al niet veel geld is. Mocht je budget toch niet toereikend zijn dan kun je sinds deze week ook gaan voor de 8GB versie die 189 euro kost.

Varianten Google Nexus 7

Afgelopen zomer werd de Google Nexus 7 (lees onze review) in een 8GB en een 16GB variant gelanceerd. De 8GB versie werd alleen verkocht via de Google Play Store en kwam dan ook niet naar Nederland. De 16GB versie verscheen wel in Nederland en kreeg een prijs van 249 euro mee. Toch werd de 16GB versie al snel opgevolgd door een 32GB variant die voor eenzelfde bedrag van 249 euro verkocht werd. Google lijkt echter nog wat 8GB modellen over te hebben want sinds deze week is de 8GB versie te koop in Nederland voor 189 euro.

Specificaties

Afgezien van het opslaggeheugen is de 8GB versie gelijk aan de andere modellen. Zo beschikt de tablet onder meer over een 7 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quadcore Tegra 3 processor met een kloksnelheid van 1.3GHz, 1GB aan werkgeheugen, een microUSB poort, een camera aan de voorzijde, wifi, Bluetooth en NFC. Op dit moment draait de Nexus 7 al op de meest recente versie van Android; Android 4.2 Jelly Bean.

Kopen

De Google Nexus 7 met 8GB aan opslaggeheugen kost 189 euro en is momenteel te koop bij onder meer Media Markt en Saturn.

 • Delen:
Google Nexus 7
Android KitKat (4.4)

Reacties

 1. Jan Bos
  27 maart, 2013 om 10:33

  Zoals Jomanda ooit al eens zei: TIEN !!!! TIEN !!!!! ;-)

  • bram
   27 maart, 2013 om 12:21

   nu de nexus 4 nog

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.