Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google toont uitgelichte Android-apps voor tablets in Play Store

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2013, 14:12 CategorieAndroid

Google heeft deze week een nieuwe categorie aan de Google Play Store toegevoegd, speciaal voor gebruikers van Android tablets. De Uitgelichte Android-apps voor tablets sectie toont een uitgebreide selectie van ruim 100 applicaties die volgens Google uitermate geschikt zijn voor gebruik op Android tablets.

Uitgelichte tablet apps in Google Play Store

Met de nieuwe sectie wel Google wat meer aandacht geven aan de gebruikers van tablets, wat er inmiddels heel wat zijn, en laten zien dat het aanbod van applicaties dat geoptimaliseerd is voor tablets de laatste maanden flink gegroeid is. Alle getoonde apps zouden zonder problemen moeten werken op populaire Android tablets als de Google Nexus 7, de ASUS Transformer Pad Infinity en de Samsung Galaxy Tab 2 (10.1).

In de lijst vind je applicaties uit verschillende categorieën als games, entertainment en productiviteit en je vind er zowel gratis als betaalde applicaties. In de lijst zien we populaire applicaties als AccuWeather, Angry Birds, Real Racing 3 en Temple Run terug maar ook de wat onbekendere applicaties die volgens Google een plekje tussen de applicaties op jouw Android tablet verdienen. Je kunt de volledige lijst met uitgelichte applicaties hier bekijken en door vijf volle pagina’s bladeren.

  • Delen:

Reacties

  1. Laurens
    29 maart, 2013 om 16:45

    Helaas nog steeds geen Real Racing 3 voor de Infinity : (

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.