Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google updatet mobiele website Gmail

Geschreven door
Geplaatst op12 maart 2013, 11:54 CategorieAndroid

De webversie van Gmail heeft een flinke update gekregen waardoor het design van de website hetzelfde oogt als de iPad- en iPhone-versie. De nieuwe website is zowel online als offline beschikbaar en te bekijken op je Android-, iOS-, Blackberry- en Kindle Fire-toestel. 

Dat meldt Google via zijn eigen Google+ pagina van Gmail. “We hebben gehoord dat jullie het nieuwe design en de nieuwe features van de iOS-app, waaronder de verbeterde zoekfunctie en integratie met Google Calender, tof vinden. Daarom rollen we een compleet nieuwe look voor de web-app van Gmail uit, zowel voor de online- als offline-versie”, aldus het Gmail-team.

Gmail voor je mobiel: vernieuwd en verbeterd

De webversie van Gmail werkt bijna net zo soepel en fijn als de iOS-versie die vorig jaar een complete make-over kreeg. Het design met veel witruimte en grote koppen is behouden gebleven en voor degenen die liever de browser voor hun dagelijkse taken gebruiken, zal de nieuwe mobiele website van Gmail een welkome verbetering zijn. De grote rode knop aan de bovenkant laat je een nieuwe mail schrijven en het linker icoontje geeft je – net als de officiële app – een navigatiebalk met onder andere je verschillende inboxen, labels en instellingen. 

Gmail is gewoon in je browser te bezoeken waarna de nieuwe website direct wordt getoond. Aan de onderkant bevindt zich een knop waarmee je meerdere gebruikersaccounts aan je huidige Gmail-sessie kunt koppelen.

  • Delen:

Reacties

  1. StreetNerd
    12 maart, 2013 om 23:18

    google heeft echt iets tegen microsoft… geen youtube app voor WP8 en nu geen update…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.