Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech introduceert Keyboard Folio voor iPad en iPad mini

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2013, 10:35 CategorieAccessoires

Na de introductie van onder meer het Tablet Keyboard en het Ultrathin Keyboard komt Logitech met twee nieuwe accessoires voor de iPad en iPad mini. De Logitech Keyboard Folio en Keyboard Folio mini moeten de iPad of iPad mini optimaal beschermen, maken comfortabel typen op je tablet mogelijk en kunnen aan de eigen stijl aangepast worden.

Logitech Keyboard Folio

De Logitech Keyboard Folio wordt, etla s vele andere keyboards voor tablets, via Bluetooth verbonden met de iPad en levert de type-ervaring van traditionele, full-size toetsen met snelkoppelingen voor de iPad. De twee accessoires zijn volgens Logitech gemaakt van hoogwaardige materialen, volgens een industrieel ontwerp. Hierdoor is het mogelijk je eigen stijl aan de tablet toe te voegen door een bepaalde kleur te kiezen.

Logitech-Keyboard-Folio-2

De Keyboard Folio en Keyboard Folio mini beschikken over magnetische sluitingen en twee standposities waarin de tablet geplaatst kan worden. Ook is de cover voorzien van een magneet waardoor de iPad of iPad mini automatisch ingeschakeld wordt wanneer de cover wordt geopend en uitgeschakeld wordt zodra je de cover sluit.

Prijzen en beschikbaarheid

De Logitech Keyboard Folio is beschikbaar vanaf april 2013 en heeft een adviesprijs van 99,99 euro. De mini-variant moet vanaf mei 2013 verschijnen en zal te koop zijn voor een prijs van 79,99 euro. Beide accessoires worden in meerdere kleuren gelanceerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.