Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marvel Unlimited brengt 13.000 stripboeken naar iPad en iPhone

Geschreven door
Geplaatst op8 maart 2013, 10:19 CategorieApplicaties

Als je gek bent op stripboeken maar niet elke keer naar de winkel wilt om een nieuw papieren exemplaar aan te schaffen dan is de nieuwe Marvel Unlimited app wellicht wat voor je. Met deze app voor de iPad en iPhone krijg je toegang tot een bibliotheek van ruim 13.000 stripboeken die in de afgelopen 70 jaar verschenen zijn.

Marvel Unlimited

Marvel heeft al een applicatie met de naam Marvel Comics waarmee je toegang krijgt tot stripboeken die in de laatste 6 maanden gelanceerd zijn. Marvel Unlimited geeft toegang tot uitgaven die minimaal 6 maanden oud zijn en je kunt ongeveer 70 jaar terug de tijd ingaan. Binnen de applicatie kun je maximaal zes stripboeken tegelijkertijd downloaden om te lezen wanneer je offline bent. Sommige uitgaven zijn aangepast voor het gebruik op de iPad of iPhone waardoor je bijvoorbeeld door het verschijnen van spraakballonnen kunt zien wie er eerst spreekt en welke actie eerst plaatsvindt. 

Marvel-Unlimited-2

Om de stripboeken in de collectie te kunnen lezen betaal je een bedrag van 10 dollar per maand. Ook kun je voor een jaarabonnement kiezen waarop je dan 50 procent korting krijgt. Je betaalt dus niet per stripboek en de applicatie kan gratis uit iTunes gedownload worden. Mocht je overigens een papieren uitgave kopen dan krijg je een download code zodat je ook toegang krijgt tot de digitale versie.

Registreren voor een abonnement op Marvel Unlimited kan hier. Let wel dat een creditcard vereist is.

 • Delen:

Reacties

 1. Daika
  08 maart, 2013 om 10:40

  Is het niet in strijd met de Apple store, buiten om de Apple store registreren betekent toch dat Apple de 20% commissie niet ontvangt? Het is toch om deze reden dat Microsoft office voor alsnog geen apps uitbrengt, omdat men de kas van Apple niet wilt spekken.

  • TheKillingBean
   09 maart, 2013 om 15:09

   Klopt niet helemaal wat je zegt. Je koopt niets in de app zelf, je hebt een abonnement nodig om de comics te lezen (gratis comics kun je wel lezen). Hetzelfde gebeurt oa. ook met de Spotify app.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.