Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Nexus 10 reclame richt zich op gezinsleven

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2013, 16:08 CategorieAndroid

De nieuwe Nexus 10-reclame van Google, met de veelzeggende titel ‘New Baby’, laat zien hoe de tablet als een echt gezinsproduct gebruikt kan worden. Met enkele handige features van Android 4.2 Jelly Bean in de hoofdrol.

Het thema van de reclame is zwangerschap en de voorbereiding op het ouderschap, en de video gaat snel door de negen maanden en de verschillende fases die hierbij aan bod komen heen. De twee hoofdpersonen zijn het daarbij ook nog niet eens over de naam en doen uiteindelijk beiden een beetje water bij de wijn.

Nexus 10 reclame: simpel en effectief

In de video is onder andere te zien hoe de (toekomstige) ouders van de Nexus 10 gebruikmaken en elk hun eigen homescreen hebben samengesteld. Dit is één van de kenmerkende en unieke functies van Android 4.2 Jelly Bean, waar het mogelijk is om voor elk gezinslid een eigen account met bijbehorende instellingen te creëren. 

Daarnaast komen enkele toffe apps in de reclame voor, waaronder Google+, Google Calendar, videochatten tijdens hangouts en de mogelijkheid om boeken te lezen en films te bekijken via de Google Play Store. Dit is echter nog niet in Nederland mogelijk. Ook Google Now wordt in de reclame getoond.

De betreffende reclame is hieronder te bekijken.

  • Delen:
Google Nexus 10
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. Jan Bos
    20 maart, 2013 om 10:50

    Lees ik dat goed ?, komt hij eindelijk naar Nederland ?
    Zou wel heel fijn zijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.