Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pathé lanceert video on demand-dienst Pathé Thuis voor iPad

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2013, 18:15 CategorieApple

Pathé heeft vandaag zijn nieuwe video on demand-dienst Pathé Thuis gelanceerd. De dienst is al langer via het web en op smart tv’s van Samsung, LG en Philips beschikbaar. De app bevat ongeveer 1000 filmtitels die allemaal via de iPad te bekijken zijn.

Pathé Thuis is door de release beschikbaar voor pc, Mac, smart tv’s en Apple’s iPad. “De introductie van iPad is een belangrijke stap in de multiplatform strategie. Pathé Thuis is daarmee niet alleen voor iedereen beschikbaar, maar ook op meerdere plekken binnen de huiskamer en zowel binnen als buitenshuis”, aldus Thomas van de Weerd van Pathé Thuis.

Pathé Thuis: Na iPad ook voor Xbox en Android

De films die je met Pathé Thuis kunt bekijken, worden tegen een specifiek bedrag verhuurd en in jouw bibliotheek geplaatst voor zolang de huurperiode – veelal 48 uur – geldt. Het huurbedrag van de films wordt van je tegoed, dat je zelf kunt opwaarderen, afgetrokken. Pathé Thuis moet ook later als een tweede scherm gaan dienen voor films die je op de tv kijkt. Zo kan een tablet werken als afstandsbediening voor andere apparaten of biedt het relevante informatie bij de scene die op dat moment gekeken wordt.

Na de introductie op de iPad wordt Pathé Thuis ook naar de Xbox 360 en de Samsung Galaxy-tablets uitgerold.

Download: Pathé Thuis (gratis)

 • Delen:

Reacties

 1. ajvbecon
  05 maart, 2013 om 22:35

  Valt de 1e generatie Samsung Galaxy Note 5.3” onder de categorie Samsung Galaxy-TABLETS ?

 2. J. Van Breda
  05 maart, 2013 om 22:39

  Nisks over de prijzen bekend zeker? Zal wel weer heel duur zijn. Snap niet dat ze eens niet proberen met euros coor de wat oudere films.

  Nu betaal je 15 of meer euro voor films uit 1990. Verdienen ze volgens mij niks mee. Ik had al tietntallen films gekocht als dergelijke films een euro kosten.

  Maar ok, we zullen zien.

  • Reggie
   13 maart, 2013 om 9:24

   Via Pathe thuis betaal je tussen 3 tot 8 euro per film om te huren,je moet dan binnen 30 dagen deze film kijken en wanneer de film start is die dan voor 48 uur beschikbaar!
   Je kan ze niet downloaden maar streamen en kost niet 15 euro want dat heb je via itunes wel als koopfilms!
   Niet zeuren dus!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.