Pathé lanceert video on demand-dienst Pathé Thuis voor iPad

05 maart 2013 1 Minuut 3 Reacties
pathe-app-ios

Pathé heeft vandaag zijn nieuwe video on demand-dienst Pathé Thuis gelanceerd. De dienst is al langer via het web en op smart tv's van Samsung, LG en Philips beschikbaar. De app bevat ongeveer 1000 filmtitels die allemaal via de iPad te bekijken zijn.

Pathé Thuis is door de release beschikbaar voor pc, Mac, smart tv’s en Apple’s iPad. “De introductie van iPad is een belangrijke stap in de multiplatform strategie. Pathé Thuis is daarmee niet alleen voor iedereen beschikbaar, maar ook op meerdere plekken binnen de huiskamer en zowel binnen als buitenshuis”, aldus Thomas van de Weerd van Pathé Thuis.

Pathé Thuis: Na iPad ook voor Xbox en Android

De films die je met Pathé Thuis kunt bekijken, worden tegen een specifiek bedrag verhuurd en in jouw bibliotheek geplaatst voor zolang de huurperiode – veelal 48 uur – geldt. Het huurbedrag van de films wordt van je tegoed, dat je zelf kunt opwaarderen, afgetrokken. Pathé Thuis moet ook later als een tweede scherm gaan dienen voor films die je op de tv kijkt. Zo kan een tablet werken als afstandsbediening voor andere apparaten of biedt het relevante informatie bij de scene die op dat moment gekeken wordt.

Na de introductie op de iPad wordt Pathé Thuis ook naar de Xbox 360 en de Samsung Galaxy-tablets uitgerold.

Download: Pathé Thuis (gratis)

Reacties (3)