Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pitlane: Tweede scherm voor de echte Formule 1 fan

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2013, 13:55 CategorieApplicaties

Als je graag naar Formule 1 wedstrijden kijkt dan wil je waarschijnlijk ook op de hoogte blijven van alle rondetijden, de posities van de coureurs op de baan en andere statistieken. Infostrada Sports Group daarom heeft in opdracht van Sport1 een tweede scherm website ontwikkeld met de naam Sport1 Pitlane.

Sport1 Pitlane tweede scherm

De tweede scherm website Pitlane is een HTML5 website waar je met iedere laptop, tablet of PC toegang tot hebt. Wanneer je de website tijdens een Formule 1 race opent wordt je direct voorzien van allerlei live statistieken waardoor je op de hoogte bent van alles dat er tijdens de race gebeurt. Daarnaast is er achtergrondinformatie te vinden over onder meer alle coureurs, teams en circuits. Ook kun je commentaar leveren op de wedstrijd en in contact komen met andere fans via Twitter.

De Sport1 Pitlane applicatie wordt ingezet tijdens alle 20 live Grand Prix races van dit seizoen en is voor iedereen gratis te gebruiken. Sport1 wil met het Pitlane tweede scherm een toegevoegde waarde bieden tijdens het kijken naar live Formule 1 races, maar de applicatie kan ook als scherm op zich worden gebruikt. Op de tweede scherm website worden echter geen live-beelden getoond.

  • Delen:

Reacties

  1. Rudy
    18 maart, 2013 om 12:52

    ik heb de app voor de IPad van de FIA gekocht voor 30 euro en deze is gratis, dan lijkt het niet verkeerd.
    ik zal eens kijken wat de verschillen zijn bij de volgende race.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.