Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Point of View lanceert Mobii 945 en Mobii 1045 tablets met quadcore chip

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2013, 14:24 CategorieAndroid

Het Nederlandse Point of View komt in 2013 met een compleet nieuwe line-up Android tabets die niet alleen over betere specificaties beschikken maar ook nieuwe namen gekregen hebben. Vorig jaar werden de modellen onder de naam ProTab gelanceerd, dit jaar worden de tablets onder de nieuwe Onyx en Mobii namen uitgebracht.

De Mobii serie bestaat uit tablets met een formaat van 7 inch tot 10 inch. Het topmodel is de 9.7 inch Mobii 945 welke beschikt over een hoge resolutie retina display, een quadcore processor, 2GB aan werkgeheugen en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem.

Point of View Mobii 945 HD

De Point of View Mobii 945 HD is een 9.7 inch tablet met een IPS LCD display dat beschikt over een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels. Verder is de tablet uitgerust met een quadcore ARM Cortex A7 processor met een kloksnelheid van 1Ghz, een PowerVR SGX544 MP20 grafische processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader om het geheugen uit te breiden. Ook beschikt de tablet over wifi, Bluetooth 4.0, een microUSB poort en een miniHDMI poort. Aan de voorzijde bevindt zich een 1.3 megapixel camera en aan de achterzijde een 5.0 megapixel variant. De Mobii 945 HD draait op Android 4.1 Jelly Bean met toegang tot de Google Play Store.

Point-of-View-Mobii-1045

Point of View Mobii 1045

De Point of View Mobii 1045 is met een formaat van 10 inch iets groter maar moet het doen met een standaard resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Wel is de tablet uitgerust met een IPS LCD display voor wijde kijkhoeken en een hoge helderheid. Verder is de tablet voorzien van dezelfde quadcore processor en grafische processor als het 9.7 inch model, 2GB aan werkgeheugen, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, wifi en Bluetooth 4.0. Aan de voorzijde vinden we de 1.3 megapixel webcam en aan de achterzijde een 2.0 megapixel camera voor foto’s en video’s. De tablet beschikt over twee microUSB poorten en een miniHDMI poort. Ook de Mobii 1045 draait op Android 4.1 Jelly Bean.

Prijs en beschikbaarheid

Beide tablets van Point of View moeten eind maart in de winkels verschijnen. De adviesprijs van de Mobii 946 HD bedraagt 269 euro, terwijl de Mobii 1045 249 euro gaat kosten.

  • Delen:
Point of View Mobii 945 HD
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.