Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Point of view lanceert ONYX Navi Android tablets met 3G, GPS en GSM

Geschreven door
Geplaatst op9 maart 2013, 14:58 CategorieAndroid

Point of View komt in 2013 met een uitgebreide line-up Android tablets; De Mobii serie met tablets die krachtige prestaties combineren met hoge kwaliteit displays, en de ONYX Navi serie met tablets die beschikken over 3G, GPS en GSM functies. De ONYX Navi serie bestaat inmiddels uit vier modellen, allen draaiend op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Alle tablets in de ONYX Navi serie beschikken over een 7 inch display en zijn daardoor zeer mobiel en eenvoudig mee te nemen voor onderweg. Vandaar ook dat juist tablets met dit formaat voorzien zijn van een GPS module, een simkaart slot, een 3G module en GSM functies. De tablets zijn begin dit jaar al gelanceerd en verschijnen langzaam aan ook in Nederland.

Point of View ONYX Navi tablets

De ONYX 506 Navi beschikt over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een ARM Cortex A9 processor met een kloksnelheid van 1GHz, 512MB aan werkgeheugen, 4GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader en twee camera’s. Zoals gezegd beschikt dit model over 3G met GSM functie en GPS, maar ook wifi en Bluetooth zijn aanwezig. Qua aansluitingen is de tablet uitgerust met een miniUSB poort en een koptelefoon aansluiting.

Point-of-View-Onyx-527-Navi

De ONYX 517 Navi beschikt over dezelfde specificaties als de 506 Navi maar biedt daarnaast een dual-sim mogelijkheid. Hierdoor kun je twee simkaarten in de tablet plaatsen. De ONYX 507 Navi is uitgerust nagenoeg dezelfde features als de ONYX 517 Navi maar beschikt daarnaast over een miniHDMI poort. De ONYX 527 Navi is het meest geavanceerde model van de vier met alles van de ONY 517 Navi maar dan met 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen.

Prijs en beschikbaarheid

Alle vier de tablets worden al door een klein aantal winkels in binnen- en buitenland aangeboden. Point of View geeft aan dat in ieder geval de ONYX 517 Navi en ONYX 527 Navi naar Nederland komen voor een prijs van respectievelijk 179 en 189 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Take A Money
    09 maart, 2013 om 19:18

    Tjonge wat een dikke plastic boterham

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.