Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pre-orders Razer Edge Windows 8 gaming tablet gestopt door grote vraag

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2013, 11:47 CategorieGaming

Na een jaar wachten werd de Razer Edge, voorheen Project Fiona genoemd, afgelopen januari officieel gelanceerd en konden geïnteresseerde consumenten een bestelling plaatsen. Inmiddels heeft het bedrijf achter de gaming tablet besloten de pre-orders voorlopig stil te leggen door de grote vraag.

Razer Edge gaming tablet

De Razer Edge is een tablet die zich onderscheidt van de concurrentie door volledig ingericht te zijn voor het spelen van high-end games. Zo beschikt de tablet over krachtige hardware als een Intel Core processor en een Nvidia GeForce GT 640M LE grafische processor, en kan de tablet voorzien worden van een case met gamecontrollers. Ook beschikt de tablet over een USB 3.0 poort, een HDMI uitgang, maximaal 8GB aan werkgeheugen en maximaal 256GB aan opslaggeheugen. Qua software draait de tablet op Windows 8.

In de VS kan de Razer Edge al sinds afgelopen januari besteld worden voor een prijs vanaf 999 dollar. Hiervoor krijg je de basisvariant zonder accessoires met Intel Core i5 processor en 4GB aan wekrgeheugen. De Pro-versie met Intel Core i7 processor, 8GB aan werkgeheugen en 128GB aan opslaggeheugen heeft een prijs van 1.299 en blijkt het meest populaire model te zijn.

Pre-orders Pro-versie gestopt

De Razer Edge Pro is zo populair dat het bedrijf deze week besloten heeft geen pre-orders meer aan te nemen. Volgens Razer is de voorraad voor de komende maanden compleet uitverkocht en wil men mogelijke problemen met leveringen voorkomen. De basisvariant kan nog wel besteld worden maar heeft ook te maken met lange levertijden. Of de Razer Edge ook buiten de VS verkocht zal worden is nog niet duidelijk.

Via: Liliputing

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.