Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Promotievideo ASUS Padfone Infinity toont belangrijkste eigenschappen

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2013, 9:45 CategorieAndroid

Door alle geruchten wisten we al zo goed als zeker dat ASUS tijdens MWC 2013 met de FonePad zou komen maar dat de Taiwanese fabrikant ook een nieuwe Padfone zou presenteren was een complete verrassing. De Padfone Infinity is zowel een high-end smartphone als een high-end tablet en beschikt over een aantal interessante features.

De ASUS Padfone Infinity is volgens de fabrikant zelf hét high-end mobile device van dit moment en moet de lat dan ook weer een stuk hoger leggen. Zo beschikt de Padfone smartphone over een 5 inch Super IPS + display met Full HD resolutie, een quadcore Snapdragon 600 processor, 2GB aan werkgeheugen, een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een luxueuze afwerking met high-end materialen. Het tabletgedeelte beschikt ook over een Super IPS + display maar met een meer dan Full HD resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels.

Bekijk ook onze hands-on review van de ASUS Padfone Infinity.

Promotievideo ASUS Padfone Infinity

In onderstaande video laat ASUS de belangrijkste features en eigenschappen van de nieuwe Padfone Infinity zien. Hoewel in de video nog gesproken wordt over Android 4.1 Jelly Bean liet ASUS tijdens de presentatie weten dat het toestel voordat het in de winkels ligt nog van Android 4.2 Jelly Bean voorzien zal worden.

Prijs en beschikbaarheid

De ASUS Padfone Infinity moet vanaf volgende maand te koop zijn voor een prijs van 999 euro. Hiervoor krijg je de smartphone met 64GB aan opslaggeheugen en wordt de tablet standaard meegeleverd.

  • Delen:
ASUS The New Padfone
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. zepolna
    04 maart, 2013 om 14:21

    Wat een geld zeg !!!
    Leuk ding en heel gaaf, maar ik ga dat never-nooit-niet neerleggen voor zuks…never.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.