Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Promotievideo Google Now voor iPhone en iPad duikt op

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2013, 10:55 CategorieApple

Met de introductie van Android 4.1 Jelly Bean introduceerde Google ook een nieuwe persoonlijke assistent in de vorm van Google Now. Tot nu toe is het alleen mogelijk Google Now te gebruiken op Android apparaten maar een nieuwe promotievideo doet vermoeden dat de persoonlijke assistent binnenkort ook voor iPhone en iPad gebruikers gelanceerd wordt.

Google Now voor iPad en iPhone

Engadget heeft vandaag een promotievideo gespot waarin Google Now voor iOS aangekondigd wordt. De video werd echter vrijwel direct na publicatie weer offline gehaald. Gelukkig heeft iemand de video voor die tijd kunnen kopiëren en opnieuw online gezet. Kijkend naar de inhoud van de video lijkt het allemaal officieel werk van Google te zijn, zelfs de voice over komt aardig overeen met de voice over van de vorige Google Now promotievideo. De Google Now functie zou geïntegreerd worden met de iOS zoek-applicatie.

Mogelijk is de video door een creatieveling in elkaar gezet maar kijkend naar de geschiedenis van Google en het brengen van diensten naar iOS zou dit zomaar op korte termijn kunnen gebeuren. Google heeft echter zelf nog niet op de video gereageerd.

Review Google Now

Bekijk ook onze review van Google Now op de Google Nexus 7.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.