Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Promotievideo’s tonen features en functies Sony Xperia Tablet Z

Geschreven door
Geplaatst op5 maart 2013, 10:12 CategorieAndroid

We hebben de Sony Xperia Tablet Z al meerdere malen voorbij zien komen en tijdens MWC 2013 maakten we een hands-on video van deze indrukwekkende tablet. Sony heeft afgelopen week zelf ook een een aantal video’s online gezet waarin de belangrijkste features en functies van de tablet uitgelicht worden.

Sony Xperia Tablet Z

De Sony Xperia Tablet Z is wellicht de meest interessante tablet van dit moment als je op zoek bent naar een high-end model met hoge resolutie display, een strak en slank design, een recente versie van Android en krachtige prestaties. Daarbij heeft Sony een aantal interessante features toegevoegd, waaronder NFC pairing met andere NFC apparaten, een infrarood zender voor bediening van apparaten in je home cinema systeem en een waterdichte en stofbestendige behuizing.

Qua specificaties beschikt de Xperia Tablet Z onder meer over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels, een 1,5 Ghz Snapdragon S4 Pro quadcore processor, 2GB aan werkgeheugen, 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, een 8 megapixel camera, een USB poort, Bluetooth, NFC en optioneel 3G/4G. In onderstaande video’s worden alle belangrijkste features nogmaals uitgebreid uitgelicht.

Sony Xperia Tablet Z promotievideo’s

Prijs en beschikbaarheid

De Sony Xperia Tablet Z moet vanaf eind maart in Nederland verschijnen voor een prijs van 499 euro. Hiervoor krijg je de 16GB wifi-only variant. De 32GB variant gaat 549 euro kosten, terwijl de 32GB wifi plus 3G/4G versie 649 euro zal kosten.

  • Delen:
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.