Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Ridiculous Fishing: übervermakelijke game van Nederlandse makelij

Geschreven door
Geplaatst op15 maart 2013, 13:19 CategorieApple

De Nederlandse onafhankelijke gamestudio Vlambeer heeft zijn eerste iOS-game voor de iPad en iPhone uitgebracht: Ridiculous Fishing, een spel vol prachtige pixelgraphics, kleurrijke vissen en knettergek plezier.

In 2011 bracht Vlambeer al de originele versie onder de naam Radical Fishing als browsergame uit, maar de flink opgepoetste en vernieuwde versie is nu ook in de App Store te downloaden.

Ridiculous Fishing: verslavend en erg slim

mzl.dlqaxtws.320x480-75In de game krijg je voor elke vis die aan je vishaak vast zit, een geldbedrag. Het is echter de bedoeling dat je met je vishaak eerst zo diep mogelijk komt om de echte parels uit de zee te halen alvorens je de lijn omhoog hijst. Als je eenmaal met je vishaak tegen een vis komt, moet de lijn omhoog worden gehaald. Probeer tijdens de tocht zo veel mogelijk vissen aan je haakje te krijgen, want: hoe meer vissen, hoe meer geld. Het geld verdien je echter alleen als je de vissen met shotguns, uzi’s of een dikke bazooka helemaal aan gort knalt nadat je ze uit het water haalt en allemaal in de lucht gooit.

Het is de combinatie van verslaving en gekte die Ridiculous Fishing zo geweldig maakt. Met het geld kun je upgrades kopen, zoals een langere lijn voor je hengel, een beter geweer of een speciale drill die dwars door vissen boort om zo nóg dieper de zee in te komen. De game blijft daarom voor een lange tijd leuk, want je verbetert geen highscores maar probeer zo veel mogelijk geld te verdienen en zo veel mogelijk verschillende vissen omhoog te halen. Een knappe prestatie van het Nederlandse Vlambeer.

Download: Ridiculous Fishing (€2,69)

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.