Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 8.0 komt ook in het zwart

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2013, 9:21 CategorieAndroid

Samsung heeft tijdens het Mobile World Congress 2013 in Barcelona alleen de Galaxy Note 8.0 aangekondigd en had op de beurs dan ook tientallen modellen tentoongesteld, allemaal met een witte afwerking. Uit een gelekte persfoto kunnen we echter halen dat de tablet mogelijk ook in het zwart gelanceerd wordt.

Zwarte variant Galaxy Note 8.0

Samsung had alleen witte Galaxy Note 8.0 tablets meegenomen naar MWC 2013 en bij navraag liet de Koreaanse fabrikant ons weten dat er voorlopig geen andere kleurvarianten gelanceerd zullen worden. PhoneArena heeft echter deze week een persfoto in handen gekregen waarop duidelijk een zwarte Galaxy Note 8.0 te zien is. Daarnaast komt Samsung met een aantal nieuwe covers waarmee je de tablet van een kleurtje kunt voorzien.

Samsung Galaxy Note 8.0

De Samsung Galaxy Note 8.0 was de enige tablet die Samsung afgelopen week presenteerde. Het toestel is uitgerust met een 8 inch PLS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quadcore Exynos 4412 processor 2GB aan werkgeheugen, twee camera’s, een GSM module en de bekende S-Pen stylus. Wat betreft de software heeft Samsung de Galaxy Note 8.0 voorzien van Android 4.1 Jelly Bean met daar overheen de TouchWiz interface. De tablet heeft een adviesprijs van 399 euro meegekregen en moet deze maand nog in Nederland verschijnen.

Bekijk ook onze hands-on review van de Galaxy Note 8.0

 • Delen:
Samsung Galaxy Note 8.0
Android Jelly Bean (4.1)

Reacties

 1. zepolna
  04 maart, 2013 om 14:26

  Tja…wit of zwart…de prijs van 399 euro is gewoon te veel gevraagd…heel jammer, maar er is dan wel meer te koop die kwaliteit-prijs beter liggen dan deze Note 8.0.
  Denk aan TAblets met HD scjermen voor onder de 300 euro !!! DAT is pas leuk…..dit is ook leuk maar te duur…een misser voor Samsung als je het mij vraagt. <350euro had nog gekunt..dit is too much..jammer.

  • Take A Money
   04 maart, 2013 om 17:05

   Wat zeur je nou. Stop eens met alles met een nexus 7 te vergelijken. Voor de iphone betaal je al 700 de note 2 kost ook al boven de 600. Met 399 heb je een tablet waarmee je kan bellen. En de note 10 3g kost ook boven de 500

  • Kim
   04 maart, 2013 om 20:20

   Wat een onzin. Als je ziet wat voor specificaties de note 8.0 heeft, dan vind ik de prijstelling redelijk. Je betaald je blauw aan een Ipad en voor 16 gb meer betaal je 100 euro extra. Niemand die je hoort. De note heeft een micro cd reader, een S-pen en een 1.6 quad processor. Als je deze specificaties voor minder dan 300 euro kan krijgen, dan krijg je van mij een Samsung galaxy note 8.0 cadeau. Nederanders wilen altijd voor een dubbeltje op de 1e rij zitten en vervolgens klagen dat de kwaiteit niet deugt.

   • Take A Money
    04 maart, 2013 om 20:23

    Dank je Kim ik snap het ook niet dat gezeur. Een ding is zeker ik koop hem

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.