‘Samsung Galaxy Note III krijgt flexibel en onbreekbaar display’

28 maart 2013 1 Minuut 4 Reacties
Samsung-AMOLED-flexibel

We hebben al verschillende geruchten over de opvolger van de populaire Samsung Galaxy Note II voorbij zien komen maar het lijkt erop dat alle bronnen er nog niet helemaal uit zijn. Volgens nieuwe berichten zou de phablet namelijk beschikken over een 5.9 inch display, gemaakt van een flexibel en onbreekbaar AMOLED paneel.

Flexibel AMOLED display

Het Zuid-Koreaanse Asiae weet te melden dat de Galaxy Note III het eerste toestel van Samsung zal zijn dat uitgerust is met een flexibel display. Juist omdat het flexibel is zou het display nagenoeg onbreekbaar zijn. Verder zou de afmeting van het display 5.9 inch bedragen, waar eerdere geruchten over 6.3 inch spraken, en zou de phablet een resolutie van 1.920 bij 1.290 pixels krijgen.

Galaxy Note III geruchten

Als we hier eerdere geruchten bij pakken beschikt de Galaxy Note III verder over een krachtige Exynos 5 Octa processor met 8 kernen, 2GB aan werkgeheugen en een 8 megapixel camera op achterzijde. Wat betreft de software zou de Note III draaien op Android 4.2 Jelly Bean. Dat laatste is wellicht iets dat nog kan veranderen want de kans is groot dat Google in mei een nieuwe versie van Android onthult. De lancering van de Galaxy Note III zou pas in september plaatsvinden.

Reacties (4)