Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab 3 Plus lancering nabij’

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2013, 11:12 CategorieAndroid

Tijdens MWC 2013 presenteerde Samsung de Galaxy Note 8.0 officieel maar hield het bedrijf zich voor de rest op het gebied van tablets nogal stil. Zo ontbrak bijvoorbeeld de nieuwe Galaxy Tab 3 serie. Mogelijk presenteert Samsung deze nieuwe tablets tijdens een evenement later deze maand en een van de topmodellen is waarschijnlijk de Galaxy Tab 3 Plus.

Samsung Galaxy Tab 3 serie

Er zijn de afgelopen weken al een aantal geruchten verschenen over de Galaxy Tab 3 serie. Zo zou Samsung weer gekozen hebben voor een 7 inch en een 10.1 inch model met een Exynos processor en een Mali 400 grafische processor. Beide modellen zouden voorzien zijn van een PLS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Daarnaast zou Samsung de Galaxy Tab 3 Plus lanceren. Dit model beschikt volgens de geruchten over een hoge resolutie display van 2.560 bij 1.600 pixels en zou veel overeenkomsten vertonen met de Google Nexus 10 die door Samsung geproduceerd wordt.

Bluetooth certificaat

Deze week is de Samsung Galaxy Tab 3 Plus onder modelnummer GT-P8220 opgedoken in de database voor Bluetooth certificaten. Dit is het model beschikt over Bluetooth 4.0, een wifi module en een 3G/4G module. Daarnaast draait de tablet op Android 4.2.1 Jelly Bean met natuurlijk de bekende Samsung TouchWiz interface. Ook zou Samsung ook een wifi-only model lanceren.

Galaxy event 14 maart

Samsung heeft op 14 maart een evenement in New York gepland staan waar naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe Galaxy S IV gepresenteerd zal worden. Mogelijk presenteert Samsung tijdens dit evenement ook de nieuwe Galaxy Tab 3 serie.

Via: Notebookitalia

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 2 (10.1)
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.