Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung vertraagt Jelly Bean update Galaxy Tab 7.7’

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2013, 15:28 CategorieAndroid

De kans is klein dat bezitters van de Samsung Galaxy Tab 7.7 eind vorig jaar dachten ooit nog een update van Samsung te krijgen maar het kan snel veranderen. Begin dit jaar rolde Samsung eindelijk de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich uit en niet lang daarna doken zelfs berichten op over een komende update naar Android 4.1 Jelly Bean.

Galaxy Tab 7.7 updates

De Samsung Galaxy Tab 7.7 werd 1.5 jaar terug met Android 3.2 Honeycomb gelanceerd maar met de belofte dat er snel een update naar Android 4.0 zou komen. Die update heeft nogal lang op zich laten wachten maar werd in januari uitgerold. Samsung gaf toen aan dat dit het eindstation voor de Galaxy Tab 7.7 zou zijn maar geruchten spraken over toch nog een update naar Jelly Bean. Aan deze geruchten wordt nog steeds vastgehouden maar volgens Sammobile zou de update helaas wel vertraagd zijn.

Android 4.1 Jelly Bean vertraagd

De website, welke over het algemeen goed geïnformeerd is over Samsung’s updatebeleid, geeft aan dat de Koreaanse fabrikant moeite zou hebben met de Exynos processor en hierdoor de update heeft moeten vertragen tot mei of juni van dit jaar. Het goede nieuws is dat een aantal features van de Samsung Galaxy Note 10.1 meegeleverd worden met de update. Daarnaast brengt Android 4.1 Jelly Bean nieuwe features als Google Now en natuurlijk Google’s Project Butter.

 • Delen:
Samsung Galaxy Tab 7.7
Android ICS (4.x)

Reacties

 1. Delacosa
  20 maart, 2013 om 18:06

  (de Koreaanse fabrikant moeite zou hebben met de Exynos processor en hierdoor de update heeft moeten vertragen tot mei of juni van dit jaar)

  Heel raar dat ze moeite hebben met de Exynos processor. De note 1 heeft ook jelly bean gekregen beide toestellen hebben dezelfde processor etc.

  Hoop dat de toestel snel 4.1 is. Samsung moet de 7.7 opnieuw uitbrengen met Jelly Bean. De tablet is met 4.1 en met zijn Amoled scherm en design nog steeds een Ipad mini killer en een Nexus 7 killer.

 2. heico
  20 maart, 2013 om 21:17

  Delacosa ik ben het hellemaal met je eens, al moet ik wel zeggen dat ik nu al erg tevreden ben met de 4.0

  • Take A Money
   20 maart, 2013 om 21:32

   Zeker weten dat is wel een feit wil the butterfly smooth hebben zodat hij helemaal gladjes loopt en natuurlijk alle andere jelly bean dingetjes.

   Wanneer ik de officiële jelly bean heb is de 7.7 de beste 7 inch er die er is de amoled scherm killed iedere tablet

 3. AndroidPaulus
  21 maart, 2013 om 21:03

  Jammer dat de Jelly Bean update voor de tab 7.7 wordt vertraagd.
  Heb mijn Note n7000 wel inmiddels kunnen updaten naar Jelly Bean en ik moet zeggen, werkt super!!
  Hoop dat de update voor mijn tab 7.7 snel beschikbaar is, maar ook nu draaiend op IceCream Sandwich is het al een hele fijne tablet… Jammer dat Samsung nooit een waardige opvolger van de 7.7 heeft uitgebracht, met dus wederom een high-end aluminium behuizing en een super amoled plus scherm…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.