‘Samsung vertraagt Jelly Bean update Galaxy Tab 7.7’

20 maart 2013 1 Minuut 4 Reacties
Galaxy-Tab-7-7-design

De kans is klein dat bezitters van de Samsung Galaxy Tab 7.7 eind vorig jaar dachten ooit nog een update van Samsung te krijgen maar het kan snel veranderen. Begin dit jaar rolde Samsung eindelijk de update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich uit en niet lang daarna doken zelfs berichten op over een komende update naar Android 4.1 Jelly Bean.

Galaxy Tab 7.7 updates

De Samsung Galaxy Tab 7.7 werd 1.5 jaar terug met Android 3.2 Honeycomb gelanceerd maar met de belofte dat er snel een update naar Android 4.0 zou komen. Die update heeft nogal lang op zich laten wachten maar werd in januari uitgerold. Samsung gaf toen aan dat dit het eindstation voor de Galaxy Tab 7.7 zou zijn maar geruchten spraken over toch nog een update naar Jelly Bean. Aan deze geruchten wordt nog steeds vastgehouden maar volgens Sammobile zou de update helaas wel vertraagd zijn.

Android 4.1 Jelly Bean vertraagd

De website, welke over het algemeen goed geïnformeerd is over Samsung’s updatebeleid, geeft aan dat de Koreaanse fabrikant moeite zou hebben met de Exynos processor en hierdoor de update heeft moeten vertragen tot mei of juni van dit jaar. Het goede nieuws is dat een aantal features van de Samsung Galaxy Note 10.1 meegeleverd worden met de update. Daarnaast brengt Android 4.1 Jelly Bean nieuwe features als Google Now en natuurlijk Google’s Project Butter.

Reacties (4)