Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony haalt Xperia Tablet Z uit elkaar in video

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2013, 11:59 CategorieHardware

De Xperia Tablet Z, Sony’s nieuwe paradepaardje op het gebied van tablets, hebben we al menig maal in een video voorbij zien komen, onder meer in onze hands-on video tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. Sony heeft echter zelf deze week een video online gezet waarin we de tablet te zien krijgen zoals we hem niet eerder zagen.

Sony haalt Xperia Tablet Z uit elkaar

In onderstaande video, gemaakt door Sony zelf, wordt de Xperia Tablet Z uit elkaar gehaald en krijgen we te zien wat zich onder de motorkap bevindt. Dit is natuurlijk niet echt een bron voor onpartijdige informatie maar het lijkt erop dat de tablet relatief eenvoudig uit elkaar te halen is. Wel moet daarbij gezegd worden dat Sony duidelijk maakt dat na het demonteren van de tablet de garantie komt te vervallen. Daarbij vervalt bij demontage één van de belangrijke features van de tablet. Deze is dan namelijk niet meer gegarandeerd waterdicht en stofbestendig.

Vanaf mei te koop

De Sony Xperia Tablet Z is één van de meest interessante high-end tablets die we binnenkort kunnen verwachten. De tablet moet in mei op de Nederlandse markt verschijnen voor een prijs vanaf 499 euro. Inmiddels is de tablet echter al te bestellen via de website van Sony.

  • Delen:
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.