Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony vertraagt lancering Xperia Tablet Z

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2013, 13:53 CategorieAndroid

Toen Sony de Xperia Tablet Z begin dit jaar introduceerde werd aangegeven dat de tablet in april op de markt zou verschijnen. Echter blijkt dat Sony de lancering met een kleine maand vertraagd heeft. De Xperia Tablet Z wordt nu halverwege mei in Nederland verwacht en krijgt een prijs vanaf 499 euro mee.

Update: Sony Benelux geeft aan dat het nooit de bedoeling was dat de tablet in april gelanceerd zou worden. Er is dus geen sprake van een vertraging, puur miscommunicatie.

Sony Xperia Tablet Z vertraagd

Sony’s waterdichte, stofbestendige, ultradunne en ultralichte tablet wordt volgens de website van Sony vanaf half mei geleverd in Nederland. De reden voor de vertraging is niet bekend, maar we herinneren ons de vertraging en het tijdelijk stoppen van de verkoop van de Xperia Tablet S nog. Toen was het probleem dat de tablet toch niet helemaal waterdicht bleek te zijn.

Pre-orders

De Xperia Tablet Z beschikt onder meer over Android 4.1 Jelly Bean, een quadcore processor en een Full HD display. De tablet komt in vier varianten met 16GB of 32GB aan opslaggeheugen, een witte of zwarte afwerking en wifi-only of wifi + 3G/4G. De 16GB wifi-only versie krijgt een prijs van 499 euro en het duurste model, de 16GB wifi + 3G/4G versie gaat 628,99 euro kosten. Alle modellen zijn reeds te bestellen via de website van Sony.

Via: Pocketnow

  • Delen:
Sony Xperia Tablet Z
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.