Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia Tablet S krijgt Android 4.1 Jelly Bean update in mei

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2013, 12:02 CategorieAndroid

Sony heeft afgelopen weekend laten weten dat de in 2012 gelanceerde Xperia Tablet S binnenkort een update naar Android 4.1.2 Jelly Bean zal krijgen. De update wordt eind april of begin mei verwacht en brengt naast de nieuwe versie van Android ook een aantal oplossingen voor bekende problemen.

Xperia Tablet S Jelly Bean update

Op de eigen website heeft Sony dit weekend onderstaand bericht gepubliceerd, al is het bericht inmiddels om onbekende redenen verwijderd.

We will be releasing Jelly Bean for the Xperia Tablet end of April 2013 / early May 2013 for the Xperia Tablet. This update will resolve a memory management issue that may cause the Xperia Tablet to shut down from time to time. Currently we do not have a roadmap to release the Jelly Bean update for the 1st Generation Tablet (Sony Tablet S).

De Sony Xperia Tablet S draait momenteel nog op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De Android 4.1 Jelly Bean update brengt verschillende verbeteringen, waaronder nieuwe notificaties, de persoonlijke Google Now assistent en Project Butter waarmee de bediening een stuk soepeler zou moeten verlopen. Sony voorziet de update ook van een aantal oplossingen voor bekende problemen, waaronder problemen met geheugenbeheer en onstabiele wifi verbindingen.

Eerste generatie Tablet S

Uit het statement van Sony kunnen we opmaken dat nog niet bekend is wanneer de eerste generatie Tablet S een update naar Android 4.1 Jelly Bean krijgt.

Via: Xperiablog

  • Delen:
Sony Xperia Tablet S
Android ICS (4.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.