Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

TeamViewer app: Bestuur je Windows 8 PC met je Android tablet

Geschreven door
Geplaatst op23 maart 2013, 12:20 CategorieAndroid

Er zijn in de Google Play Store verschillende applicaties te vinden waarmee je een desktop PC of laptop welke draait op Windows op afstand kunt besturen. Eén van de meest populaire applicaties is TeamViewer. Deze app heeft onlangs een update gekregen waardoor de bediening middels een tablet stukken vloeiender moet verlopen.

TeamViewer voor Android

Met TeamViewer voor Android is het mogelijk op afstand toegang tot krijgen tot je PC, mits je een Android smartphone of tablet hebt. Vervolgens kun je software die op je PC staat gebruiken, documenten bewerken, bestanden uitwisselen tussen tablet/smartphone en PC, en de computer op afstand opnieuw opstarten.

Update brengt verbeteringen voor tablets

Deze week is de TeamViewer applicatie geüpdatet naar versie 8.0.1017 waarmee het gebruik op tablets verbeterd wordt. Zo kunnen Android tablets een Windows 8 PC of laptop op afstand bedienen door native Windows 8 gestures te gebruiken in plaats van de cursor. Daarnaast kun je schakelen tussen touch-input en de cursor, is de app geoptimaliseerd voor Android 4.2 Jelly Bean, hebben de instellingen een make-over gekregen en zijn er verschillende bug fixes doorgevoerd.

Downloaden

De TeamViewer app voor Android kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

  • Delen:

Reacties

  1. thom van der looij
    17 november, 2015 om 22:16

    ik vond dit bericht heel nittig dat wel maar toen ik in de app store ging kijken zag ik heel veel teanviewers maar ik weet niet welke ik moet nemen. kunt u me daarmeee helpen? Alvast bedankt.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.