Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Gmail voor Android brengt nieuwe acties notificatiebalk

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2013, 11:50 CategorieAndroid

Google heeft een nieuwe update voor zijn populaire Android-app van Gmail uitgebracht. De veranderingen die zijn doorgevoerd moeten de gebruiker sneller met de app laten werken.

Door de update wordt het mogelijk om vanuit de notificatiebalk op een e-mail te reageren via de reply-knop of de e-mail snel te archiveren middels de archive-knop. De acties in de notificatiebalk zijn enkel beschikbaar voor degenen die Android 4.1 Jelly Bean of hoger op hun toestel hebben draaien. Enkele dagen geleden werd de mobiele versie van Gmail nog geüpdatet.

Van labels tot offline zoeken

Volgens het team achter Gmail zijn de nieuwe acties in de notificatiebalk handig te combineren met reeds bestaande notificatie-features, zoals het instellen voor welke e-mail je een notificatie krijgt, welk geluidje er wordt afgespeeld en welk label de e-mails krijgen. “Als je alle e-mails van je moeder via een label filtert en een eigen notificatiegeluid instelt, weet je altijd wanneer je snel op de reply-knop moet drukken”, aldus het Gmail-team.

Naast de nieuwe acties in de notificatiebalk is de zoekfunctie van Gmail voor Android, hetgeen waar de app bekend om staat, ook flink verbeterd en werkt deze voortaan een stuk sneller. Je krijgt eveneens meer accurate zoeksuggesties en je kunt zowel online als offline naar mails zoeken. 

Download: Gmail voor Android (gratis)

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.