Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Update Google Currents brengt synchronisatie leesstatus

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2013, 15:21 CategorieAndroid

Google’s eigen lees-app Google Currents heeft op Android een flinke update gehad die een reeks aan nieuwe features brengt. De nieuwe versie van de app synchroniseert de leesstatus van je artikelen tussen alle apparaten waar Google Currents op geïnstalleerd staat.

De synchronisatie werkt daarbij alleen als je de dienst op verschillende apparaten gebruikt. Zo wordt het door de nieuwe update mogelijk om de leesstatus van artikelen op andere apparaten weer te geven, waardoor je op je Android-tablet verder kunt gaan bij het punt waar je met je Android-smartphone was gebleven. Een langverwachte feature.

Google Currents: meer audio

De update brengt naast de nieuwe synchronisatie ook meer audio-opties. Het wordt in de laatste versie van Google Currents mogelijk om audiobestanden af te spelen, zoals podcasts of volledige radioshows. De app is daarom voorzien van een eigen audiomediabalk voor het starten en stoppen van het audiobestand en voor het wisselen tussen verschillende audiofragmenten. De standaard bugfixes worden door de update ook in de app doorgevoerd.

De nieuwe Google Currents is gratis te downloaden in de Google Play Store. Google behoudt hiermee het vertrouwen in zijn lees-app nadat het bedrijf aankondigde met Google Reader te stoppen. 

Download: Google Currents (gratis)

  • Delen:

Reacties

  1. Marcel
    21 maart, 2013 om 15:40

    Ik zou graag een “Ongelezen” sectie willen zien. Alles wat nog ongelezen is staat daar dan in en synced met de verschillende toestellen. Heb Currents nu een paar keer geprobeerd maar je moet toch steeds apart de verschillende sites lezen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.