Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

8 inch Archos 80 ChildPad verschijnt bij Amerikaanse FCC

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2013, 10:58 CategorieAndroid

Archos is één van de meest actieve fabrikanten in de tabletmarkt en lanceert dan ook elke maand wel een aantal nieuwe producten. Voor 2013 heeft de Franse fabrikant nog meer in petto aangezien er meer focus zal liggen op tablets voor specifieke doelgroepen. Na vorig jaar de 7 inch ChildPad tablet voor kinderen gelanceerd te hebben wordt het assortiment dit jaar uitgebreid met een 8 inch ChildPad tablet.

Archos 80 ChildPad

Bij de Amerikaanse organisatie voor draadloze communicatie is deze week de eerste informatie over de Archos 80 ChildPad opgedoken. Helaas gaat het vooralsnog alleen om het design en de naam. Wel lijkt het vanzelfsprekend dat de tablet zal beschikken over een 8 inch display en net als zijn 7 inch voorganger beschikt over software die geoptimaliseerd is voor gebruik door kinderen, waaronder de Kids App Store en speciale filters voor ouders.

Archos-80-Childpad-fcc

Uit de afbeelding kunnen we halen dat de nieuwe ChildPad mogelijk gebaseerd is op de Archos 80 XS maar dan vanzelfsprekend zonder keyboard dock. Mocht dit kloppen dan is de kans groot dat de tablet beschikt over een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, een 1.6GHz dualcore processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD kaartlezer en Android Jelly Bean software.  Wanneer de tablet op de markt verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.