Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer werkt aan Aspire P3 Windows 8 tablet met keyboard

Geschreven door
Geplaatst op9 april 2013, 15:45 CategorieHardware

Acer heeft eind vorig jaar verschillende Windows 8 producten gelanceerd, waaronder de Iconia Tab W510 en Iconia Tab W700 tablets. De Iconia Tab W700 was het high-end model van de twee en kon voorzien worden van een Bluetooth keyboard. Volgens recente geruchten lanceert Acer begin volgende maand de opvolger in de vorm van de Aspire P3.

Acer Aspire P3 hybride

Volgens de website tech2.hu lanceert Acer begin volgende maand de nieuwe Aspire P3 hybride notebook. Dit apparaat zou de naam Aspire, en niet Iconia Tab, dragen omdat er een keyboard cover bijgeleverd zou worden zoals in bovenstaande afbeelding getoond wordt. Op zich een aparte beslissing aangezien ook de Iconia Tab W700 inmiddels met een keyboard sleeve in plaats van los keyboard geleverd wordt.

Verder zou de tablet beschikken over mindere specificaties dan de huidige Iconia Tab W700, waaronder een 11.6 inch display met een resolutie van 1.600 bij 900 pixels en een Intel Ivy Bridge Pentium of Celeron processor. Qua opslaggeheugen heb je de keuze uit 32GB, 64GB en 128GB modellen, en de tablet zou draaien op Windows 8.

De Acer Iconia Tab W510 en W700 behoorden al tot de goedkopere Windows 8 tablets maar mogelijk ziet Acer een markt voor nog goedkopere modellen. Begin mei komen we als het goed is meer te weten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.