Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer toont teaser nieuwe Windows 8 convertible laptop

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2013, 13:58 CategorieHardware

Het lijkt erop dat Acer druk bezig is met de ontwikkeling van een aantal nieuwe Windows 8 producten. Gisteren lekte de eerste kleine Windows 8 tablet van de fabrikant al uit in de vorm van de Iconia W3 en vandaag is er een teaservideo gepubliceerd waarin we een nieuwe convertible laptop voorbij zien komen.

Acer Windows 8 convertible

De video, welke voorzien is van verschillende Star Trek Into Darkness fragmenten omdat Acer promotiepartner is van de film, laat een laptop zien die middels een scharnier in verschillende modi gebruikt kan worden. Zo lijkt het erop dat de laptop als normale laptop gebruikt kan worden maar ook over een uitklapbare standaard beschikt waarmee je een soort van all-in-one desktopmodus krijgt. Daarnaast lijkt het display ook omgeklapt te kunnen worden zodat het geheel als tablet gebruikt kan worden. Een dergelijk concept zagen we eerder terug bij onder meer de Lenovo IdeaPad Yoga modellen en de Dell XPS 12.

Aan het einde van de video wordt middels een logo getoond dat het apparaat op Windows 8 draait maar meer weten we op dit moment helaas nog niet. Wanneer de laptop op de markt gebracht wordt en tegen welke prijs is ook nog onduidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.