Android 4.2 nu beschikbaar voor de Transformer Pad Infinity (TF700T)

04 april 2013 1 Minuut 5 Reacties
ASUS-Transformer-Pad-Infinity-700

Nadat begin vorige maand de Android 4.2 Jelly Bean update voor de ASUS Transformer Pad 300 uitgerold werd is het vandaag de beurt aan de high-end ASUS Transformer Pad Infinity (TF700T). Nederlandse bezitters van de tablet krijgen een automatische melding en kunnen de update over-the-air binnenhalen.

Android 4.2 update Transformer Pad Infinity

ASUS heeft zojuist laten weten dat de Android 4.2 Jelly Bean update in Nederland uitgerold wordt voor bezitters van de vorig jaar gelanceerde Transformer Pad Infinity. De high-end tablet was één van de eerste modellen die draaide op Android 4.1 Jelly Bean en is nu na de Transformer Pad 300 de tweede ‘partnertablet’ die de update naar de meest recente versie van Android krijgt. De update brengt onder meer de mogelijkheid om meerdere gebruikersaccounts aan te maken, widgets in het ontgrendelscherm te plaatsen en de Dagdroom functie voor weergave van een diavoorstelling te gebruiken. Bekijk ook onze review video waarin we alle nieuwe features en functies binnen Android 4.2 Jelly Bean tonen.

Transformer Prime en MeMO Pad tablets

Vorige maand liet ASUS nog weten dat ook de in 2011 gelanceerde Eee Pad transformer Prime binnen enkele weken een update naar Android 4.2 Jelly Bean zou krijgen maar deze update lijkt nog niet uitgerold te worden. Daarbij worden ook de nieuwe MeMO Pad en MeMO Pad Smart binnenkort voorzien van de meest recente versie van Android.

Reacties (5)