Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Todo-app Remember The Milk voor Android krijgt complete make-over

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2013, 22:44 CategorieAndroid

De Android-app van Remember The Milk, de populaire todo-dienst, heeft een flinke update gekregen die een compleet nieuw design voor zowel smartphones als tablets brengt. De nieuwe interface lijkt grotendeels op de huidige iPad- en iPhone-app van Remember The Milk.

Remember The Milk is een todo-app die je taken laat synchroniseren, organiseren en voltooien. Je kunt van alles opslaan, taken verschillende prioriteiten geven, herinneringen aanmaken, tags toevoegen, lijsten maken, slimme lijsten samenstellen en nog veel meer. De gratis versie van de app laat je één keer per 24 uur synchroniseren, de jaarlijks betaalde pro-versie à 25 dollar kan zo vaak synchroniseren als je wilt, synchroniseert tevens met verschillende apparaten en biedt handige widgets aan.

Remember The Milk: nieuwe interface

milkDe gehele app heeft door de update een complete make-over gekregen die het kaartstapel-effect brengt. Hierdoor kun je tussen verschillende tabbladen swipen en worden speciale vingerbewegingen gebruikt om alledaagse taken uit te voeren. De ontwikkelaar meldt dat de tablet-interface met name voor de Nexus 7 is geoptimaliseerd, maar eveneens erg fijn op Android-tablets met grotere schermen werkt. 

Het grote tabletscherm wordt door vier kolommen opgevuld waarmee je snel door de app navigeert. Daarnaast is het voor Android 4.1 Jelly Bean-toestellen en hoger ook mogelijk om vanuit de notificatiebalk taken te voltooien of uit te stellen. 

Download: Remember The Milk (gratis)

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.