Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

App-ontwikkelaar toont mogelijke Nokia tablet

Geschreven door
Geplaatst op6 april 2013, 13:23 CategorieHardware

Er gaan al maanden geruchten over de komst van een Nokia tablet en waar rook is, is vaak ook vuur. Hoewel Nokia zelf alle geruchten naar het rijk der fabelen verwijst zegt een Braziliaanse app-ontwikkelaar te weten waar de Finse fabrikant mee bezig is.

Mockup Nokia tablet

De ontwikkelaar heeft op haar eigen website een aantal ontwerpen geplaatst van de Adidas Micoach applicatie die ze samen met anderen moest ontwikkelen voor een Nokia tablet waarvan nog maar weinig mensen het bestaan afweten. Op de website van de ontwikkelaar is de interface van de nieuwe app echter te zien in een tablet voorzien van het Nokia logo.

Het gaat naar alle waarschijnlijkheid om een zogenaamde ‘mockup’, een geanimeerde render die een idee van het uiterlijk geeft, omdat bijvoorbeeld de welbekende Windows Home-knop die normaal gesproken onder het display geplaatst wordt ontbreekt. Uit de interface van de applicatie, gebaseerd op de Modern UI-stijl van Microsoft, kunnen we halen dat de tablet in ieder geval op Windows RT of Windows 8 draait.

Geruchten

Volgens de meest recente geruchten zou de eerste tablet van Nokia beschikken over een 10.1 inch display, een Qualcomm processor en een keyboard cover met ingebouwde accu.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.