Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple presenteert iOS 7 in juni tijdens WWDC 2013

Geschreven door
Geplaatst op24 april 2013, 15:32 CategorieApple

Apple heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf de inmiddels zeer bekende World Wide Developer Conference van 10 tot 14 juni houdt. De verwachting is dat het bedrijf uit Cupertino dan de volgende versie van iOS besturingssysteem, iOS 7, zal tonen.

WWDC 2013

Het WWDC vindt elk jaar plaats en is een ontwikkelaarsconferentie die door Apple georganiseerd wordt. Hier toont het bedrijf de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software en kunnen ontwikkelaars van applicaties de software uitproberen. Tim Cook, de CEO van Apple, zal tijdens het WWDC ook een presentatie houden, mogelijk voor de introductie van het al veelbesproken iOS 7.

In een persbericht laat Apple weten “niet te kunnen wachten om nieuwe versies van iOS en OS X in handen van ontwikkelaars te krijgen.” In eerste instantie zal de software voor ontwikkelaars beschikbaar gesteld worden om vervolgens uitgerold te worden naar gebruikers van onder meer de iPad en iPhone. De kans dat Apple nieuwe hardware aankondigt is klein.

iOS 7

Hoewel er onlangs nog geruchten verschenen dat iOS 7 vertraagd zou zijn is de verwachting dat Apple de nieuwste versie van iOS in juni presenteert. Wat we van iOS 7 kunnen verwachten is zoals altijd nog de grote vraag maar iedereen lijkt het er over eens te zijn dat Apple gaat voor een moderner en strakker design waarbij veel van de skeuomorphische elementen zouden verdwijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.