Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apps in Google Play Store gaan screenshots van tablets tonen

Geschreven door
Geplaatst op17 april 2013, 10:36 CategorieAndroid

Tot op heden worden bij applicaties in de Google Play Store, de applicatiewinkel voor Android, alleen screenshots van de smartphone-versie van een app getoond waardoor je als tabletgebruiker geen preview van de app te zien krijgt. Daar komt binnenkort verandering in door een wijziging die Google heeft doorgevoerd.

Tablet screenshots in Play Store

Engadget meldt vandaag dat Google in de omgeving voor ontwikkelaars in optie heeft toegevoegd waarmee screenshots (afbeeldingen) van applicaties op 7 inch en 10 inch tablets toegevoegd kunnen worden. Dit houdt echter niet in dat je direct ook overal grotere screenshots zult tegenkomen wanneer je de Play Store benadert via een tablet. Het is aan ontwikkelaars van Android applicaties om deze afbeeldingen toe te voegen en daar kan dus wat tijd overheen gaan. Voor tabletgebruikers worden de nieuwe afbeeldingen, wanneer door de ontwikkelaar van een app toegevoegd, automatisch getoond.

Apple App Store

In de App Store van Apple is deze functie al sinds de lancering van de iPad beschikbaar. Bij applicaties die ontwikkeld zijn voor de iPad worden grote screenshots met de interface zoals deze op de iPad weergegeven wordt getoond waardoor je een indruk krijgt van de weergave op het grotere display.

  • Delen:

Reacties

  1. roulette strategy that works
    03 januari, 2016 om 4:09

    Wow, amazing blog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
    you made blogging glance easy. The total glance of your site
    is magnificent, as well as the content material!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.