Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Arcadie: kleine arcadekast voor iPad mini

Geschreven door
Geplaatst op23 april 2013, 16:18 CategorieAccessoires

De Arcadie is een kleine arcadekast voor de iPad mini die werkt op de stroom van Apple’s tablet. De arcadekast biedt een retro game-ervaring met grote knoppen en een nog grotere joystick. 

De accessoire is eveneens beschikbaar in een mini-model voor de iPhone. De Arcadie voor de iPad mini is de nieuwe aanwinst voor het arcadekastbedrijf na het succes van het iPhone-model.

Arcadie voor iPad mini

In de jaren tachtig veroverde de arcade-cultuur de wereld. Arcadie probeert die tijd weer te doen herleven, maar dan in het nieuwe digitale tijdperk met mobiele apparaten. 

De arcadekast voor de iPad mini is vrijwel gelijk aan de iPhone-uitvoering, alleen dan iets groter. Zo zijn de joystick en de actieknoppen groter en dit komt de speelbaarheid ten goede. Ook de ruimte tussen de joystick en de actieknoppen is wat vergroot waardoor de speler zijn handen beter en vooral meer comfortabel kan plaatsen. 

De Arcadie werkt in samenwerking met een speciale app waarmee je klassieke arcadegames kunt spelen. Het bedrijf achter de iPad mini-arcadekast heeft nog geen prijs voor de Arcadie vrijgegeven, maar de verwachting is dat de accessoire ongeveer 40 dollar gaat kosten.

Via: ChipChick

  • Delen:
Apple iPad Mini
iOS

Reacties

  1. Max
    23 april, 2013 om 21:37

    Leuk design, alleen balen dat er maar zo weinig games ondersteund worden :(

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.