Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos Arnova 97 G4 budget tablet officieel gelanceerd

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2013, 12:26 CategorieAndroid

De Archos Arnova serie staat bekend om de tablets met minimale specificaties maar ook aantrekkelijk lage prijzen. Afgelopen jaar werd alweer de derde generatie Arnova tablets geïntroduceerd en voor 2013 heeft Archos een compleet nieuwe, vierde generatie gepland staan. Het eerste model dat in de nieuwe serie gelanceerd wordt is de Arnova 97 G4.

Archos Arnova 97 G4

Begin deze maand dook de Archos Arnova 97 G4 tablet al op bij een online retailer en inmiddels is de tablet ook officieel door de Franse fabrikant gelanceerd. De budgettablet beschikt onder meer over een 9.7 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, een 1.6GHz dualcore processor, een quadcore grafische processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, twee camera’s, en zowel een USB als een HDMI poort. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean maar zonder toegang tot de Google Play Store. in plaats daarvan krijg je toegang tot de AppLib bibliotheek.

Prijs en beschikbaarheid

Over de prijs en beschikbaarheid van de tablet heeft Archos nog niks bekendgemaakt. Wel dook de tablet eerder deze maand op bij een online retailer voor een prijs van 192 euro.

  • Delen:
Archos Arnova 97 G4
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.