Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS lanceert Taichi 31 Windows 8 convertible in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op29 april 2013, 11:21 CategorieHardware

Hoewel de Taichi 31 eerder deze maand al bij de eerste Nederlandse winkels verscheen en zijn kleinere broertje, de Taichi 21, alweer een kleine twee maanden in Nederland te koop is heeft ASUS de Windows 8 convertible vandaag officieel gelanceerd in Nederland. De Taichi 31 is te koop voor een prijs vanaf 1.499 euro.

ASUS Taichi 31

De ASUS Taichi serie bestaat uit twee modellen; een variant met twee 11.6 inch displays en een variant met twee 13.3 inch displays. De eerstgenoemde variant heeft de naam Taichi 21 meegekregen en is reeds in Nederland te koop voor een prijs vanaf 1.299 euro. De tweede variant heeft de naam Taichi 31 meegekregen en is sinds deze week bij een groot aantal winkels te koop voor een prijs vanaf 1.499 euro.

Het concept van de Taichi is hetzelfde als bij de kleinere variant. De convertible Ultrabook beschikt namelijk over twee displays waarvan het display aan de achterzijde ook als touchscreen gebruikt kan worden. Wanneer het geheel dichtgeklapt is heb je dan de beschikking over een tablet. Daarnaast kan het display aan de achterzijde gebruikt worden om met iemand samen te werken of een presentatie te geven.

De ASUS Taichi 31 beschikt onder meer over twee 13.3 inch IPS LCD displays met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een werkgeheugen van 4GB, 256GB aan SSD opslaggeheugen, twee USB 3.0 poorten, een microHDMI uitgang, Bluetooth en natuurlijk Windows 8 als besturingssysteem. ASUS lanceert van dit model ook weer twee varianten; een variant met Intel Core i5 processor en een variant met Intel Core i7 processor. De variant met Core i5 processor heeft een adviesprijs van 1.499 euro, terwijl de variant met Core i7 processor 1.699 euro kost.

  • Delen:
ASUS Taichi 31
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.