Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Taichi 31 met 13.3 inch displays verschijnt in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2013, 14:02 CategorieHardware

Begin februari verscheen de ASUS Taichi, één van de meest opvallende en unieke Windows 8 apparaten die we de laatste maanden voorbij hebben zien komen, in Nederland. Echter geen het toen alleen nog om het model met 11.6 inch displays. Inmiddels is ook de 13.3 inch variant bij de eerste Nederlandse winkels te koop.

ASUS Taichi

De ASUS Taichi is om verschillende redenen een opvallend apparaat, maar de belangrijkste reden is het feit dat het apparaat beschikt over twee displays. Beide displays zijn voorzien van een Full HD resolutie maar alleen het display aan de achterzijde kan ook als touchscreen gebruikt worden. Wanneer dichtgeklapt heb je dus de beschikking over een (forse) tablet. Daarnaast kan het display aan de achterzijde gebruikt worden om met iemand samen te werken of een presentatie te geven.

De variant met twee 11.6 inch displays, de Taichi 21, is al een tijdje in Nederland te koop en inmiddels kun je ook naar de winkel voor de ASUS Taichi 31 met twee 13.3 inch displays. Dit model komt ook weer in meerdere varianten; een met een Intel Core i5 processor en een met een Intel Core i7 processor. Verder beschikt het apparaat onder meer over 4GB aan werkgeheugen, 256GB aan opslaggeheugen, twee USB 3.0 poorten, een microHDMI uitgang, Bluetooth 4.0, twee camera’s en Windows 8 software.

ASUS Taichi 31 kopen

Op dit moment is de ASUS Taichi 31 met Intel Core i5 processorte koop bij onderstaande winkels voor een prijs van 1.499 euro. De variant met Intel Core i7 processor is 100 euro duurder.

  • Delen:
ASUS Taichi 31
Windows 8

Reacties

  1. Jan Bos
    15 april, 2013 om 21:17

    Ik heb hem in handen gehad, maar ik vind hem te groot om in de handen te houden op de bank of in de trien of zo.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.