Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS toont nieuwe software-features MeMO Pad tablets in video’s

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2013, 12:22 CategorieAndroid

ASUS heeft sinds vorige week twee nieuwe tablets te koop in Nederland; de 7 inch MeMO Pad en de 10.1 inch MeMO Pad Smart. Beide modellen zijn uitgerust met Android 4.1 Jelly Bean software maar beschikken ook over een aantal interessante software-features die door ASUS zelf toegevoegd zijn, waaronder Super Note Lite en BuddyBuzz.

In onderstaande video’s laat ASUS zien welke features er aan de software toegevoegd zijn, onder meer voor het eenvoudig en snel maken van notities, het bewerken van foto’s, het samenvoegen van sociale netwerken en het opslaan van documenten in de cloud.

ASUS WebStorage

ASUS Webstorage kennen we al van eerdere generaties tablets. Hiermee is het mogelijk je documenten op te slaan in de cloud van ASUS, waar je voor de rest van je leven 5GB aan gratis opslagruimte krijgt. In de WebStorage app is het ook mogelijk documenten in de cloud te bewerken.

Super Note Lite

Super Note Lite is een ietwat uitgeklede versie van de Super Note app die ASUS op eerdere generaties tablets mee leverde. Met deze app is het mogelijk snel en eenvoudig uitgebreide notities te maken.

ASUS Story

ASUS Story is een applicatie waarmee je foto’s in een zelfgemaakt fotoalbum kunt plaatsen en zo je eigen ‘story’ kunt creëren.

ASUS Studio

Met ASUS Studio is het mogelijk afbeeldingen (foto’s en screenshots) te voorzien van effecten en filters.

BuddyBuzz

Natuurlijk kan ook een optimale integratie van sociale netwerken niet ontbreken. Hiervoor is BuddyBuzz meegeleverd. Hierin vind je de belangrijkste berichten uit onder meer Facebook en Twitter terug in een mooi overzicht.

AudioWizard

Met de AudioWizard feature is het mogelijk om de audioweergave te optimaliseren voor bijvoorbeeld het spelen van games of het bekijken van films.

ASUS MeMO Pad tablets

De 7 inch MeMO Pad beschikt onder meer over een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een singlecore processor, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader. De tablet is inmiddels in Nederland te koop voor een adviesprijs van 159 euro.

Wanneer je een groter display en krachtigere prestaties wilt dan is de 10.1 inch MeMO Pad Smart interessant. Deze tablet beschikt onder meer over een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quadcore Tegra 3 processor en 16GB aan opslaggeheugen. Ook dit model is inmiddels in Nederland te koop en heeft een adviesprijs van 299 euro.

Via: Tabtech

  • Delen:
ASUS MeMO Pad Smart (ME301T)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.