Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Book (TX300) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2013, 10:33 CategorieHardware

Vorige week kondigde ASUS de nieuwe hybride Transformer Book Windows 8 tablet aan voor Nederland en vanaf deze week is het apparaat bij de eerste Nederlandse winkels uit voorraad te koop. De Transformer Book TX300 is te koop voor een prijs vanaf 1.299 euro en beschikt onder meer over een keyboard dock waar een 500GB harddisk in verwerkt zit.

ASUS Transformer Book

De ASUS Transformer Book is een hybride laptop/tablet waarbij het display als stand-alone tablet gebruikt kan worden en je het geheel als laptop kunt gebruiken zodra het keyboard dock gekoppeld wordt. Het dock beschikt over een eigen accu, diverse aansluitingsmogelijkheden en een harddisk van 500GB. Het tabletgedeelte is uitgerust met onder meer een 13.3 inch Full HD IPS LCD display, 4GB aan werkgeheugen, 128GB aan opslaggeheugen en een Intel Ivy Bridge processor.

Prijs en beschikbaarheid

ASUS lanceert twee varianten van de Transformer Book; een met een Intel Core i5 processor voor een adviesprijs van 1.299 euro en een met een Intel Core i7 processor voor een prijs van 1.399 euro. Beide apparaten draaien op de volledige versie van Windows 8 met ondersteuning voor traditionele Windows programma’s (.exe bestanden).

Op dit moment is alleen de Transformer Book met Intel Core i5 processor uit voorraad te koop bij onder meer Alternate, Otto en Tabletcenter. Het krachtigere model moet ook de komende dagen in Nederland verschijnen.

 • Delen:
ASUS Transformer Book
Windows 8

Reacties

 1. Nick
  03 april, 2013 om 11:22

  Kunnen we binnenkort een review van jullie van de Transformer Book verwachten?

  • Martijn Chel
   03 april, 2013 om 11:24

   Ik hoop het wel, maar dat is afhankelijk van onze vrienden bij ASUS.

 2. steven dm
  03 april, 2013 om 12:02

  was hij 5 maand geleden uitgekomen, had ik hem direct gekocht. nu wacht ik nog wel een maand of 5 op een haswell hybride. ben helemaal verkocht aan dat Intel northcape prototype.
  vooral dat magnetische koppelsysteem, lange batterijduur, betere prestaties….

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.