Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS begint uitrol Android 4.2 Jelly Bean update MeMO Pad Smart 10

Geschreven door
Geplaatst op22 april 2013, 10:06 CategorieAndroid

Sinds eind maart ligt er in Nederland een nieuwe tablet van ASUS in de winkels; de MeMO Pad Smart 10. Dit is een 10.1 inch middenklasse model dat nogal veel overeenkomsten vertoont met de ASUS Transformer Pad 300. Nadat de Transformer pad 300 vorige maand een update naar Android 4.2 Jelly Bean kreeg is het deze week aan de MeMO Pad Smart 10.

ASUS MeMO Pad Smart 10

De ASUS MeMO Pad Smart 10 is een 10.1 inch tablet met onder meer een Tegra 3 quadcore processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, Bluetooth, twee camera’s en zowel een USB als een HDMI poort. Vanuit de winkel draait de tablet op Android 4.1 Jelly Bean maar ASUS is in verschillende delen van de wereld reeds begonnen met de uitrol van het recente Android 4.2 Jelly Bean.

Android 4.2 update

Gebruikers uit onder meer Azië en de VS kunnen inmiddels een automatische notificatie van de update verwachten. Android 4.2 Jelly Bean brengt verschillende nieuwigheden met zich mee, waaronder de mogelijkheid om meerdere gebruikersaccounts aan te maken en de DayDream functie te gebruiken. ASUS zelf voegt geen noemenswaardige nieuwe functies toe aan de update maar publiceerde onlangs wel een aantal video’s waarin de belangrijkste eigen software features uitgelicht worden.

De update lijkt nog niet in Europa uitgerold te worden maar de verwachting is dat de eerste gebruikers ergens in de komende dagen een notificatie krijgen.

Via: ASUS

  • Delen:
ASUS MeMO Pad Smart (ME301T)
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. BHL
    23 april, 2013 om 23:44

    Net 4.2.1 geïnstalleerd. De UI werkt nog smoother!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.