Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Beste RSS-lezer Press voor Android geüpdatet met widgets

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2013, 14:00 CategorieAndroid

Press, onze favoriete RSS-lezer voor Android, heeft een hele fijne update gekregen die het mogelijk maakt om widgets van de app aan je homescreen toe te voegen. De app is zowel beschikbaar voor Android-smartphones als -tablets, maar is met name voor laatstgenoemde geoptimaliseerd.

De update is gratis via de Google Play Store voor alle Press-gebruikers te downloaden. De app heeft een prijskaartje van 2,25 euro en werkt met de RSS-feeds van Google Reader.

Omdat Google enkele weken geleden heeft aangegeven vanaf juli met Google Reader te stoppen, verzekert Press zijn gebruikers ervan dat ze een passende oplossing gaan toepassen die al je RSS-feeds naar de rss-app synchroniseert. “We geven meer details over ons migratieplan wanneer we klaar zijn met de ontwikkeling”, aldus de ontwikkelaars.

Press update: widgets, meer swipes en long press

press-widgetDe update van Press geeft gebruikers de mogelijkheid om een grote of kleine widget aan het homescreen (zie rechts) toe te voegen en deze op een bepaalde interval of handmatig te laten synchroniseren. Daarnaast kun je voortaan horizontaal of verticaal tussen artikelen swipen, activeer je verschillende acties (ster geven, delen, als gelezen markeren) wanneer je lang op een artikel drukt en is Readability- en Instapaper-ondersteuning geïntegreerd.

Press meldt tevens dat ze een heleboel bugfixes, tweaks en snelheidsverbeteringen hebben doorgevoerd waardoor de app sneller moet werken en eveneens rapper de RSS-feeds inlaadt. 

Download: Press (€ 2,25)

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.