Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Chrome voor Android update brengt verbeterde synchronisatie

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2013, 10:05 CategorieAndroid

Begin deze maand bracht Google een update uit voor de Chrome beta browser waarmee onder meer diverse snelheidsverbeteringen en wachtwoord synchronisatie doorgevoerd werden. Vandaag heeft Google de updates doorgevoerd voor de stabiele en officiële Chrome voor Android browser.

Chrome voor Android

Met de update wordt wordt het onder meer mogelijk om wachtwoorden en formulieren met Chrome op een andere computer te synchroniseren. Hierdoor hoef je ook op je tablet of smartphone niet elke keer opnieuw een wachtwoorden in te vullen en worden formulieren automatisch ingevuld met de informatie die uit bijvoorbeeld de desktop-versie van Chrome gehaald kan worden. Hiervoor moetje echter wel aangemeld zijn met je GMail account. Daarnaast heeft Google een aantal kleine bugs opgelost en diverse verbeteringen voor prestaties en stabiliteit toegevoegd.

Downloaden

Chrome voor Android is gratis te downloaden in de Google Play Store. De nieuwe features worden inmiddels uitgerold maar het kan even duren voordat ze voor iedereen beschikbaar zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.