Ook Chrome Beta browser voor Android krijgt fullscreen-optie

12 april 2013 1 Minuut 1 Reacties
Chrome Beta

Nadat eerder deze week de iOS-versie van de mobiele Chrome browser een update kreeg waarmee fullscreen browsen mogelijk gemaakt werd voert Google vandaag deze wijziging ook door in de Chrome Beta browser voor Android. De 'standaard' Chrome browser voor Android moet het nog zonder deze functie stellen.

Twee Chrome browsers voor Android

Sinds begin dit jaar heeft Google voor Android twee Chrome browsers; een beta-versie die nieuwe functies bevat maar niet 100 procent stabiel is, en een 100 procent stabiele browser. De beta-versie van de browser staat in de Google Play Store maar is alleen via een directe link te benaderen. De standaard Chrome browser kan ook via de zoekfunctie van de Google Play Store gevonden worden. Meestal worden nieuwe functies eerst in de beta-versie getest alvorens in de standaard browser doorgevoerd te worden.

Update Chrome Beta

Begin deze maand bracht Google een update uit voor de standaard browser waarmee onder meer de synchronisatie verbeterd werd. Vandaag krijgt ook de Chrome Beta browser een update waarmee fullscreen browsen toegevoegd wordt. Dit houdt in dat wanneer je naar beneden scrollt op een pagina de URL-balk verdwijnt. Zodra je weer naar boven scrollt komt de balk weer tevoorschijn. Daarnaast is het mogelijk op tablets te zien welke tabs je onlangs gesloten hebt zodat je sneller informatie terug kunt vinden.

De Chrome Beta browser kan via deze link gedownload worden.

Reacties (1)