Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste details 8 inch Samsung Galaxy Tab 3 (8.0) duiken op

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2013, 12:15 CategorieAndroid

Wanneer de nieuwe Galaxy Tab 3 serie van Samsung verschijnt is nog onduidelijk, al werd vorige maand gesproken over een lancering in september, maar langzaam maar zeker komen we meer te weten over de tablets. Vandaag is meer informatie opgedoken over de 8 inch Samsung Galaxy Tab 3 (8.0).

Samsung Galaxy Tab 3 tablets

Op diverse plekken is deze week informatie gevonden waarin gesproken wordt over nieuwe tablets van de Koreaanse fabrikant. Zo heeft Sammobile verschillende productcodes in handen gekregen die zouden verwijzen naar de Galaxy Tab 3 serie tablets; SM-T210, SMT210R, SM-T210X, SM-T211, SM-T215, SM-T310, SM-T310X, SM-T311 SM-SM-T312 en SM-T315. De website heeft van anonieme bronnen te horen gekregen dat de SM-T3100 en SM-T3110 codes in ieder geval staan voor de Galaxy Tab 3 (8.0) met 16GB aan opslaggeheugen en een witte afwerking. De tablets zouden in juli op de markt moeten verschijnen.

Notebookitalia heeft ook benchmarkresultaten van de tablets met SM-T210 en SM-T211 als productcode gevonden. Wat het formaat van de tablets is wordt niet duidelijk maar de modellen zouden voorzien zijn van Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem, Bluetooth 3.0, en een processor met een kloksnelheid van 1205MHz. Mogelijk gaat het om tablet met een Exynos 4210 processor, 1GB aan werkgeheugen en een resolutie van 1.280 bij 800 pixels.

Geruchten

Door alle geruchten die de afgelopen weken verschenen zijn is het lastig om nog één compleet beeld te krijgen van wat we van Samsung kunnen verwachten. Zo wordt er in bepaalde geruchten aangegeven dat de Koreaanse fabrikant niet met een 7 inch model komt, terwijl andere geruchten wel spreken over een Galaxy Tab 3 (7.0). Daarnaast wordt er in bovenstaand gerucht weer gesproken over een lancering in de komende weken terwijl eerdere geruchten spraken over een lancering in september.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.