Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #76

Geschreven door
Geplaatst op1 april 2013, 11:57 CategorieAndroid

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Hoewel het Pasen is hebben we vandaag weer voldoende interessante nieuwtjes om de podcast te vullen.

Deze week hebben we het over twee nieuwe producten die ASUS naar Nederland brengt; de tweede generatie Padfone en de high-end Transformer Book met een aantal interessante features. Daarnaast kijken we naar twee dServe tablets die we de afgelopen week getest hebben en bespreken we de door Microsoft aangepaste hardware eisen voor Windows 8 en Windows RT tablets. Ook hebben het over de 8GB Nexus 7 die in Nederland verschenen is en de uitgelekte roadmap van BlackBerry waarom een tablet en een phablet te zien is.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.