Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #77

Geschreven door
Geplaatst op8 april 2013, 11:56 CategorieAndroid

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week hebben we het niet alleen over tablets maar ook over de zogenaamde Smartwatch.

Deze week hebben we het in de podcast over de review van de Dell XPS 10 en HP ElitePad 900 tablets en kijken naar naar de Facebook Home launcher die binnenkort naar tablets en smartphones komt. Daarnaast hebben we het over een nieuwe 7.9 inch tablet van Acer en kijken we naar de ontwikkelingen op het gebied van browserengines. Ook praten we kort over de compensatie die ASUS geeft aan bezitters van de Transformer Prime en de nieuwe trend van Smartwatches.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.