Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #78

Geschreven door
Geplaatst op15 april 2013, 11:56 CategorieAndroid

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken ze onder meer de beste tablets van dit moment.

Deze week hebben we het in de podcast onder meer over de mogelijke 7 inch Surface tablet van Microsoft en de uitrol van Office applicaties voor Android en iOS. Daarnaast kijken we naar de nieuwe tablets van het Nederlandse Yarvik en nieuwe phablets van Samsung. Ook hebben we het over de beste Windows 8 en Android tablets van dit moment en bespreken we de eerste internationale reviews van de Samsung Galaxy Note 8.0.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.